Hinnasto

Hieronta 30min

 30€

Hieronta 45min

40€

Hieronta 60min

 48€

Hieronta 75min

 55€

Hieronta 90min

 66€

Hieronta 120min

 88€

Kuntosaliohjaus/ äitiysliikuntavalmennus

Sisältää ohjauksen haluamallasi kuntosalilla (kaikki paitsi Liikku). Ohjausessa käydään läpi oikeanlaiset tekniikat ja etsitään juuri sinulle sopivat liikkeet. Äitiysliikuntavalmennuksessa panostetaan myös kehonhuoltoon ja mahdollisten kiputilojen helpottamiseen, sekä synnytyksestä palauttavaan harjoitteluun. Ajanvaraus puhelimitse

65€

Yksilöllinen kuntosaliohjelma / äitiysliikuntavalmennus

Suosituksena on ostaa vähintään 3kk jakso, jotta tulokset tulevat näkyviin! Ohjelmointiin sisältyy seuranta ja palaute: haluan kuulla miten sinulla menee, ja ohjelmaa muokataan tilanteen vaatiessa elämäntilanne huomioiden. Mikäli ostat vähintään 4kk valmennusta kerralla, saat -5e/kk alennusta hintaan. Hintaan vaikuttaa treeniohjelman laajuus: mikäli olet perusterve ja haluat voimaohjelman salille, hinta on 50e/kk (tai alennettuna 45e/kk). Jos taas haluat ohjelmointiin mukaan mm. kehonhuoltoa ja aerobista treeniä, hinta nousee tapauskohtaisesti hieman. 

alk. 50€


Treenipaketti 3 kk

Sisältää 2 ohjausta salilla, 3 kk yksilöllisen treeniohjelman ja kirjeenvaihdon sähköpostitse/messengerissä. 

 alk. 259€

Treenipaketti+ruokavalio 3kk

Sama sisältö kuin 3kk treenipaketilla, lisäksi hintaan kuuluu analyysi ruokavaliostasi (ruokapäiväkirjan perusteella) sekä yksilöllisesti suunniteltu, uusi ruokavalio esimerkkeineen. 

 alk. 299€

Ruokavalio

Ruokavalioon kuuluu analyysi asiakkaan ruokapäiväkirjasta, ja yksilöllisesti suunniteltu, omia toiveita mukaileva ruokavalio. 

alk. 65€