Hinnasto

Hieronta 30min

 37€

Hieronta 45min

46€

Hieronta 60min

 54€

Hieronta 75min

 64€

Hieronta 90min

 74€

Hieronta 120min

 99€

Kuntosaliohjaus/ äitiysliikuntavalmennus

Sisältää ohjauksen haluamallasi kuntosalilla (kaikki paitsi Liikku). Ohjausessa käydään läpi oikeanlaiset tekniikat ja etsitään juuri sinulle sopivat liikkeet. Äitiysliikuntavalmennuksessa panostetaan myös kehonhuoltoon ja mahdollisten kiputilojen helpottamiseen, sekä synnytyksestä palauttavaan harjoitteluun. Ajanvaraus kuntosaliohjaukseen viestillä (0451193599) ja äitiysliikuntavalmennukseen netin kautta. 

65€

Kuntosaliohjelma

Suosituksena on ostaa vähintään 3kk jakso, jotta tulokset tulevat näkyviin! Ohjelmointiin sisältyy seuranta ja palaute: haluan kuulla miten sinulla menee, ja ohjelmaa muokataan tilanteen vaatiessa elämäntilanne huomioiden.  Hintaan vaikuttaa treeniohjelman laajuus: mikäli olet perusterve ja haluat voimaohjelman salille, hinta on 50e/kk. Jos taas haluat ohjelmointiin mukaan mm. kehonhuoltoa ja aerobista treeniä, hinta nousee tapauskohtaisesti hieman. 

alk. 50€


Treenipaketti 3 kk

Sisältää 2 ohjausta salilla, 3 kk yksilöllisen treeniohjelman ja kirjeenvaihdon sähköpostitse/whatsappissa. 

 alk. 259€

Treenipaketti+ruokavalio 3kk

Sama sisältö kuin 3kk treenipaketilla, lisäksi hintaan kuuluu analyysi ruokavaliostasi (ruokapäiväkirjan perusteella) sekä yksilöllisesti suunniteltu, uusi ruokavalio esimerkkeineen. 

 alk. 299€

Ruokavalio

Ruokavalioon kuuluu analyysi asiakkaan ruokapäiväkirjasta, ja yksilöllisesti suunniteltu, omia toiveita mukaileva ruokavalio. 

alk. 65€