Palvelut

Hieronta

  • Hieronta voi olla klassista-, urheiluhierontaa, kylmä- ja lämpöhoitoja ja hierontaa tukevia teippauksia. Hoidot valitaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lue hieronnoista lisää etusivulta! 

Purentalihasten hieronta

Hampaiden yöllinen tai päivällä tapahtuva pureminen ja narskuttelu, eli burksaus, saattaa aiheuttaa hyvinkin erilaisia oireita ja kiputiloja pään ja kasvojen alueelle. Muita syitä kyseiseen vaivaan ovat stressi, pään-ja leuanalueen vammat sekä isot hammasoperaatiot. Purentalihasten hieronnalla saadaan hyviä tuloksia ja suurtakin helpotusta inhottaviin vaivoihin. Lue tietoa etusivulla. 

Äitiysliikunta, raskausajan hieronta ja kehonhuolto

Raskausajan liikunta ja ohjaus kehonhuoltoon ja treeneihin. Valmistun pian äitiysliikuntavalmentajaksi. Pohjakoulutuksina löytyvät terveydenhoitajan, sairaanhoitajan, uroterapeutin, urheiluhierojan ja personal trainerin paperit sekä oma kokemus voimaurheilijana. 

Lahjakortit

Hierontalahjakortti on hyvä aineeton lahja, joka takuulla ilahduttaa saajaansa. Lahjakortille voit ostaa haluamasi määrän toivotun pituisia hieronta-aikoja. Huom! Sovithan lahjakortin noutamisesta aina etukäteen. 

Personal training

Kuntosaliohjaukset, treeniohjelmat, ruokavaliot.