Palvelut

Ohjaukset

Teen kuntosaliohjelmia eri tasoisille treenaajille - olit sitten vasta-alkaja tai jo pitkään harrastanut. Olen perehtynyt erityisesti voimavalmennukseen joko itsenäisenä lajinaan, tai sitten muita lajeja tukemaan. Tammikuussa 2022 valmistuin äitiysliikuntavalmentajaksi, eli ohjaan myös raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Raskaus on aina haaste keholle, joten treeneissä keskitytään voiman lisäksi kehonhuoltoon ja lantionpohjan hyvinvointiin tavanomaista enemmän. 

Yrityksille

Yrityksille pystyn järjestämään esimerkiksi ohjattua liikuntaa tilojen puitteissa. Kysy lisää esim. tyhypäivää ajatellen! 

Hieronnat

Hieronnat suunnitellaan ja toteutetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Hierontaan voi sisältyä mm. lämpöhoito, passiiviset venytykset, teippaukset, purentalihasten hieronta, erilaiset ohjaukset kehonhuoltoon jne. Teen myös raskausajan hierontaa. Raskausaikana moni kärsii alaselkä- ja niskahartiavaivoista. Raskaana ollessa oleellista on löytää mukava hieronta-asento. Usein raskausajan hieronnat toteutetaan tuetussa kylkiasennossa. Lisää tietoa hieronnoista etusivulla. 

Lahjakortit

Lahjakortteja voi tällä hetkellä ostaa vain liikkeestäni fyysisinä kortteina. Sovithan ajan, milloin pääsisit korttia hakemaan.