Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, uroterapeutti, koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer. Harrastuksina minulla on voimanosto ja leuanveto, joissa kilpailen SM-tasolla. 

Sairaanhoitajan työtä olen tehnyt yhteensä 10 vuotta ennen osittaista alanvaihtoa. Urani alkuvaiheessa työskentelin sairaanhoitajan vastaanotolla ja ihotautipoliklinikalla, kunnes siirryin kirurgian poliklinikalle, jossa tein suurimman osan sairaanhoitajan urastani. Toimin sairaanhoitajana kirurgian eri osa-alueilla, mutta vastuualueeni oli urologia. Kouluttaiduinkin työn ohella uroterapeutiksi, joksi valmistuin syksyllä 2014. Viimeisen työvuoteni sairaanhoitajana työskentelin leikkaussalissa. 

Alanvaihtoa ehdin harkita monta vuotta. Kiinnostukseni urheiluhierontaan ja valmennukseen heräsi oman lajini, voimanoston ja leuanvedon, kautta. Lisäksi olen hieronut paljon harrastelumielessä jo ennen alanvaihtoa. Koen hieronnan olevan tärkeä osa kehonhuoltoa ja palautumista, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kaikille muillekin. Monesti muun muassa työhön liittyvät jumit ja kireydet pysyvät loitolla säännöllisen kehonhuollon ja hieronnan avulla. Säännöllinen hieronta onkin monille osa kivutonta ja laadukasta elämänlaatua.